Sulkavan soutuhistoria 1999-2013

Sulkavalla olen soutanut Partalansaaren ympäri yhteensä 10 kertaa vuosina 1999-2013. Ensimmäinen soutuni oli kesällä 1999 Salon Uskelan Urhojen joukkueessa, soudimme hienosti niukasti alle viiden tunnin aikaan 4.58 h. Toisen kerran Lossin joukkueessa 2002 helteinen lauantain päiväsoutu aikaan 4.47 h ja kolmas kerta Isoverin täydennysmiehenä yli seitsemän tuntia (hupisoutuna).

Neljäs kerta oli Pentti Hovatan kanssa kesällä 2004 vuorosoutuveneellä, pääsimme aikaan 6.40 h, mikä oli erittäin hyvä tulos. Viides kerta oli vuonna 2006 Uskelan Urhojen Olli Hämäläisen kanssa myös vuorosoutuna. Nyt meillä meni yli seitsemän tuntia maaliin pääsyyn, mutta perille kuitenkin;) 2007 soudin toisen kerran Lossin veneessä, nyt meni hiukn yli viisi tuntia. 2010 soudin Angelniemen Airon veneessä, aikaa meni reilusti mutta mukava muisto silti tästäkin soudusta jäi.

2011 oli tähän astisen Sulkavan soutu-urani paras soutu. Pääsin soutamaan täydennysmiehenä Kuopion Hiihtäjien kakkosveneessä Kuhin Iso Jytky;) Ja jytky sieltä tulikin, sillä soudimme vahvasti savolaispainotteiselle porukalla lauantain yösoudun kakkoseksi ajalla 4.22 h. Tämä oli eittämättä todellinen potti, oli hienoa päästä kerrankin hakemaan palkintoja seuraavana päivänä stadionilla:) 2012-2013 soudin VTT:n joukkueessa. Emme hätyytelleet kärkisijoja mutta kuitenkin hyvin saimme vedetyksi soudut. 2013 oli kymmenes soutuni, joten pääsin samalla soutuneuvosten pitkän historian klaaniin mukaan:D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s